Pogosta vprašanja

Queen B Lashes so trepalnice v traku z Mink materiala. Njihova uporaba je zelo enostavna in za nanos trepalnic ni potrebno predhodnega znanja, saj je primeren prav za vse dame, ki želijo biti kar se da urejene in zato tudi ne rabijo porabiti veliko časa.

Seveda, trepalnice se lahko uporablja vsaj do 30 nošenj. V kolikor jih pravilno hranite v škatljici je njihova doba še večja.

Vse trepalnice so primerne za vsako oko, vendar pa na vsakem očesu izgledajo drugače in je tudi odvisno kakšen “look” vam ustreza. V kolikor se nemorete odločiti katere bi vam ustrezale, pojdite na naš konfigurator, kateri vam bo izbral izbor naših trepalnic, ki bi bile najbolje primerne za vas.

Ne skrbite, trepalnice niso samo za znane osebnosti in influencerje. Trepalnice so primerne prav za vas! Za vsako damo, ki želi biti urejena za posebne dogodke in prav tako za vsakdan.

Namestite jih v treh enostavnih korakih. Ker so vse trepalnice primerne za vsako damo, jih je ponavadi potrebno na kotičkih malo odstriči, da se bojo popolnoma prilegale vašemu očesu. Na rob trepalnic nanesemo malo lepila, počakamo pol minute in nastavimo na rob veke in poravnamo, da se lepo usedejo na naš rob veke. Trepalnice odstranimo tako, da na rahlo primemo trepalnice na zunanjem kotičku in počasi odlepimo. Ostanek lepila, ki lahko kdaj ostane na veki, lepo odstranimo z oljnim odstranjevalcem za ličila in vatirano palčko.

Da bojo trepalnice zdržale čim dalj časa, jih nikakor ne močimo! Trepalnice so ročno izdelane in za vihanje le teh je bilo vloženo veliko truda. Z močenjem trepalnic tako uničite trepalnicam ”pričesko”. Vse kar je potrebno je to, da po uporabi odstranite s traka lepilo, ki ga lahko najlažje samo odstrižete z traku (pazimo, da ne odstrižemu traku) ali pa kar odstranite z pinceto. Trepalnice nato samo položite v embalažo, da so na varnem in čistem pripravljene na novo uporabo. V kolikor mislite, da je potrebno jih lahko samo počesate z čistim aplikatorjem za maskaro.

Lepilo in trepalnice se prodajajo ločeno. Na voljo imamo sete, ki jih lahko kupite skupaj.

Trepalnice v traku se lepijo na rob veke, tako, da vaše trepalnice ostanejo nedotaknjene.

S klikom KUPI TREPALNICE. Možnost plačila je po povzetju, kartica, paypal in prav tako osebni prevzem.

Dostava traja 1-2 delovna dneva. Naročila do 12.ure so dostavljena načeloma že naslednji dan.